beats by dre cheap

pozdrav

I hvala mom Aresnalu na jučešnjoj pobjedi kako sam sretna volim ih sve. Bilo je teško, ali smo uspjeli :). Jedan je Wnger-ljudina. Idemo dalje po pobjedu želim da budemo prvi u našoj grupi možemo mi to koliko samo čekamo. Vrijeme je ;).
Juče smo skupa na netu gledali utakmicu on i ja ponekad misli da više volim fudbal do njega. Budalo moja ti si prvi u mom srcu. Navikao je on na moje nerviranje tokom utkmica još kad igra Arsenal i naša repka :P. Moram vam reći da on navija za drugi klub e to mu je velika zamjerka haha kako sam volim kada se počnemo prepirati xD. I ona poljubac nakon toga.
U školi je sve dobro ma tek je početak još sam ovo je zadnja godina pa se trudim sa svima biti okej. Kad sve saberem i oduzmem dobri su nam odnosi u razredu :). Malo se plašim matematike jer ona mi nikako ne ide baš, ali bude to okej.
Došli su i hladniji dani kiša pada i u Višegradu :S ne volim ovo tmurno vrijeme. Šta je tu je. Prošlo je ljeto došla jesen ide zima xD peku se šljive, prirema se zimnica i kupuju se đemperi. Barem kod mojih :).

Part of me :)
http://arsenalgirl.blogger.ba
19/09/2013 14:59